Behöver jag acceptera cookies?

Ja, din webbläsare behöver vara inställd på att acceptera tredje-parts cookies för att du skall kunna betala räkningar med Billhop. Här nedan följer en enkel instruktion kring hur du aktiverar cookies beroende på vilken webbläsare du använder.

Firefox

1. Klicka på Verktyg 2. Välj "Inställningar" 3. Klicka på "Sekretess" 4. Under fältet "historik" hittar du funktionen ett rullgardinsfönster med Firefox kommer att; 5. Klicka på rullgardinsfönstret och välj "Använda anpassade inställningar för historiken" 6. Markera boxen "Tillåt att webbplatser lagrar kakor" och "Tillåt tredjepartskakor" 7. Klicka OK för att slutföra

Google Chrome

1. Klicka på "Anpassa och kontrollera Google Chrome". 2. Välj Alternativ 3. Klicka på fliken "Under huven" för att hitt säkerhetsinställningar 4. Här hittar du en rullgardinsmeny med Cookie-inställningar 5. Här väljer du "Tillåt alla Cookies" 6. Klicka på "Stäng"

Safari (Mac)

1. Välj "Meny" i Safari 2. Välj inställningar 3. Klicka på fliken "Säkerhet" 4. Under "Acceptera cookies": välj "Alltid"

Internet Explorer 7.0

1. Start -> Kontrollpanelen. 2. Dubbelklicka på "Internetalternativ" 3. Klicka på "Sekretess" 4. Välj "Avancerat" 5. Välj inställningen "Åsidosätt automatisk Cookie-hantering" under avsnittet Cookies i fönstret "Avancerade sekretessinställningar" 6. Välj "Acceptera" eller "Fråga" under "Cookies från tredjepart". OBS! Om du väljer inställningen "Fråga" kommer du bli ombedd att klicka OK, varje gång en webbsida försöker skicka en cookie till dig 7. Klicka OK för att avsluta

Internet Explorer 8.0

1. Välj menyn "Verktyg" -> välj "Internetinställningar" 2. Klicka på "Sekretess" 3. Klicka på "Avancerat" 4. Välj inställningen "Åsidosätt automatisk Cookie-hantering" under avsnittet Cookies i fönstret "Avancerade sekretessinställningar" 5. Välj "Acceptera" eller "Fråga" under "Cookies från tredjepart". OBS! Om du väljer inställningen "Fråga" kommer du bli ombedd att klicka OK, varje gång en webbsida försöker skicka en cookie till dig. 6. Markera boxen: Tillåt alltid Sessions-Cookies 7. Stäng alla fönster genom att klicka OK för att avsluta